Shërbimi i pajtimit IPTV # 1 i rekomanduar IPTV

IPTV.MS është shërbimi më i rekomanduar i pajtimit IPTV, sepse ne ofrojmë paketat më të përballueshme që ofrojnë qasje të pakufizuar në çdo pajisje, kudo në botë!

Provoni ne para se të blini!

Pse na zgjodhet ne ?

+10.000 Kanale Live TV

Ne u ofrojmë klientëve tanë më shumë kanale Live TV se cilido prej konkurrentëve tanë.

60.000+ VOD / Filma / Seri

Ne ofrojmë 2 herë herë më shumë film sesa Netflix me shumë më pak kosto.

Serverë të qëndrueshëm

Kemi më shumë se +50 serverë në të gjithë botën për cilësi më të mirë.

Test 24 orë falas!

Provoni falas shërbimin tonë të transmetimit falas në 24 orë me një akses të plotë.

Të gjitha pajisjet e mbështetura

Android / MAG / DreamBox / Engima2 / linux / Apple / Samsung / LG / VLC dhe më shumë.

Vetëm 15 € në muaj !!

Shërbimi ynë fillon me vetëm 15 € në muaj për të dhënë vlerën më të mirë për paratë tuaja.

0
%
Konsumatorë të lumtur
+
0
Kanalet e drejtpërdrejta
+
0
Filma / Seri VOD

Planet e pajtimit

Zgjidhni paketën tuaj të pajtimit.

1 MUAJ15

 • FHD, HD & SD Kanalet
 • Udhëzues TV (EPG)
 • Falas Kanalet Freskimet

3 MUAJ30

 • FHD, HD & SD Kanalet
 • Udhëzues TV (EPG)
 • Falas Kanalet Freskimet

6 MUAJ50

 • FHD, HD & SD Kanalet
 • Udhëzues TV (EPG)
 • Falas Kanalet Freskimet

12 MUAJ85

 • FHD, HD & SD Kanalet
 • Udhëzues TV (EPG)
 • Falas Kanalet Freskimet

Abonim 2 ose 3 Lidhje

Përdorni pajtimin tuaj për 2 ose 3 pajisje në të njëjtën kohë. (Nuk vlen për pajisjet ku llogaria është e lidhur me adresën MAC si MAG-Box.)

1 MUAJ25

 • 2 pajisje në të njëjtën kohë.

3 MUAJ50

 • 2 pajisje në të njëjtën kohë.

6 MUAJ90

 • 2 pajisje në të njëjtën kohë.

12 MUAJ160

 • 2 pajisje në të njëjtën kohë.

1 MUAJ40

 • 3 pajisje në të njëjtën kohë.

3 MUAJ75

 • 3 pajisje në të njëjtën kohë.

6 MUAJ130

 • 3 pajisje në të njëjtën kohë.

12 MUAJ220

 • 3 pajisje në të njëjtën kohë.

Si të instaloni?

Udhëzuesi ynë hap pas hapi dhe ekipi i ndihmës së klientit do të sigurojë që ju të vendosni IPTV tuaj dhe të filloni të shikoni mbi +10.000 kanale menjëherë pas porosisë tuaj!

Dëshmi

Sayfarë thonë klientët tanë për ne?
PAJISJET E MIRATUAR