Na kontaktoni

  • Ju lutemi vini re se megjithëse faqja jonë e internetit është përkthyer në disa gjuhë, ne kemi vetëm mbështetje 🇬🇧 Anglisht.

  • Ju mund të na dërgoni një email në gjuhën tuaj dhe ne do të përdorim mjetet e përkthimit. Por përgjigjet nga ne do të jenë në. 🇬🇧 anglisht.

  • Mos ngurroni të përdorni bisedën tonë live për të na bërë pyetje të shkurtra.