Prove falas

Na provoni 100% falas!24 orë qasje të pakufizuar!Qasje e plotë!

Rregullat për llogarinë gjyqësore

  1. Të gjitha kërkesat e llogarisë TRIAL do të përpunohen me dorë nga ne brenda 24 orëve.
  2. A nuk keni marrë asnjë email nga ne brenda 24 orësh? Kontrolloni kutinë tuaj të spamit.
  3. Kohëzgjatja e llogarive gjyqësore është 24 orë dhe ajo do të fillojë sapo të merrni emailin.
  4. Vetëm 1.trial për person! Ne nuk e pranojmë postën e përkohshme.
  5. Ne nuk do të sigurojmë llogari TRIAL përmes Chat Live.
  6. Shënim: Asnjë gjyq nuk do të ofrohet për ngjarje të mëdha live!

Të gjitha llogaritë TRIAL do të sigurohen përmes Panelit tonë të Mbështetjes, regjistrim të lehtë dhe do të merrni detaje përmes Email.

HAPI 1

 

 

 

Hyni këtu, pastaj shtypni Pagesë


HAPI 2

 

Plotësoni “Emrin tuaj”, “Email”, “Vend” dhe “Fjalëkalimin”.

Seksioni i mënyrës së pagesës nuk ka asgjë për të thënë që është falas.

 

A po përdorni një MAG BOX ose një pajisje / aplikacion tjetër që përdorni Stalker Portal?
Ju lutemi plotësoni adresën tuaj MAC në seksionin “Shënime”.

 

 

Pastaj shtypni “Complete Order”


HAPI 3

 

Kërkesa juaj për llogari të gjykimit na është dërguar.
Ne do t’i dërgojmë detajet e llogarisë suaj përmes postës elektronike brenda 24 orësh.